Miljoen Apple Watches besteld op eerste dag

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 14 april 2015 11:51

Apple Watch

De Apple Watch is in Amerika op de eerste dag bijna één miljoen keer besteld. Sommigen bestelden zelfs meer dan één smartwatch. De Apple Watch ging afgelopen vrijdag in de voorverkoop en was binnen enkele uren uitverkocht.

Dat de Apple Watch gewild is, bleek al snel na het starten van de voorverkoop. De smartwatch was al binnen enkele uren uitverkocht en mensen die het Apple-horloge willen bestellen, moeten in ieder geval nog tot juni geduld hebben. Hoeveel Nederlanders inmiddels een Apple Watch hebben besteld, is nog niet te zeggen maar onderzoeksbureau Slice Intelligence vond uit dat de smartwatch in Amerika al 957.000 keer werd besteld. Gemiddeld werden er 1,3 smartwatches aangeschaft, wat betekent dat sommige klanten zich zelfs verzekerden van meer dan één Apple Watch.

Sportief

Van alle modellen blijkt het sportmodel van de Apple Watch het populairst. Uit diverse polls blijkt dat ongeveer tweederde van de Apple Watch-kopers het sportmodel bestelde. Ook bij de horlogebanden was de sportieve versie het populairst. De meeste klanten voorzagen hun Apple Watch van de zwarte sportband.

0 Reactie(s) op: Miljoen Apple Watches besteld op eerste dag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.