Mikey Hooks: Vliegensvlugge platform game

Door: Robin Smit | 21 augustus 2013 13:29

iPad

Rennen, duiken, springen, aanhaken en weer door gaan. Dit klinkt misschien als een nieuwe olympische sport, maar dat is het niet. Het is namelijk een beschrijving van hoe een level in de app Mikey Hooks eruit kan zien.

Mikey Hooks is een platform game waarin je met hoofdrolspeler Mikey door 36 verschillende levels raast. Hierbij is het aan jou de taak om zo snel mogelijk door deze levels heen te komen, maar hierbij toch zo veel mogelijk muntjes te verzamelen. De sleutel tot succes zit hem hierbij in vingervlugheid. In Mikey Hooks kan je namelijk rennen, springen, duiken en slingeren aan vastgestelde objecten. Terwijl je dit doet moet je in een vliegensvlug tempo bepalen wat de snelste en veiligste route door de levels is.

De snelheid van Mikey Hooks zorgt ervoor dat de game totaal anders aanvoelt dan veel van de platform games die ik eerder heb gespeeld. Dit werd helemaal versterkt tijdens het spelen van de ‘race’ modus. Hierin speel je tegen de computer een wedstrijd waarin je probeert zo snel mogelijk de andere kant van een level te bereiken. De computerspelers zijn erg snel. Ben jij dat ook?

Kortom

Mikey Hooks is een leuke platform game waarin je moet proberen om zo snel mogelijk door verschillende levels te komen. Dit doe je door te rennen, springen, duiken en slingeren. De snelheid van de game zorgt ervoor dat deze totaal anders aanvoelt dan games die ik eerder heb gespeeld.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 1,79

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Mikey Hooks in de App Store

0 Reactie(s) op: Mikey Hooks: Vliegensvlugge platform game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.