Microsoft neemt iPad mini op de hak (video)

Door: Elmar Rekers | 09 augustus 2013 09:34

Mac

Microsoft opende donderdag wederom de aanval op concurrent Apple. Ditmaal moet de iPad mini het ontgelden. In een video legt Microsoft de Apple-tablet naast de Acer Iconia W3; een 8 inch-tablet die op Windows 8 draait.

In de video richt Microsoft zich vooral op de 'value for money' die de Acer-tablet biedt. Zo is deze goedkoper dan een iPad mini en zijn hier meer zakelijke toepassingen voor beschikbaar. Uiteraard tipt Microsoft hier het eigen Office-pakket aan.

Ook toont de video hoe men in Windows 8 kan multitasken en wordt duidelijk dat het geheugen van de Acer Iconia W3 eenvoudig kan worden uitgebreid met een microSD-kaartje. Net als in een eerdere video, schakelt Microsoft stemassistent Siri in om de voordelen van de Windows 8-tablet aan te kaarten.

Apple en Samsung

Het is niet de eerste video waarin Microsoft de draak steekt met Apple. In een eerdere video werd eveneens Siri gebruikt, toen om de grote iPad in een kwaad daglicht te zetten. Ook werd er een gelikte video op YouTube geplaatst waarin zowel de iPhone 5 als Samsung’s Galaxy-smartphones het moesten ontgelden. Toen was Windows Phone uiteraard het logische alternatief.

[youtube]-J09HaPkExA[/youtube]

0 Reactie(s) op: Microsoft neemt iPad mini op de hak (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.