Microsoft brengt Office 2016 uit voor Mac

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 10 juli 2015 14:25

Mac

Microsoft heeft Office 2016 uitgebracht voor de Mac. De nieuwe versies van programma's als Word, PowerPoint en Excel zijn echter alleen te gebruiken met een Office 365-abonnement.

Na zeven bèta-versies heeft Microsoft gisteren Office 2016 uitgebracht voor de Mac. Het Office-pakket bestaat zoals al werd verwacht uit Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Enige nadeel is voorlopig nog dat Office 2016 alleen beschikbaar is voor gebruikers met een Office 365-abonnement. Zonder abonnement moet je wachten tot september om de versie te kopen tegen een eenmalige betaling.

Veel aandacht voor samenwerken

Microsoft belooft dat de documenten er nu ook echt hetzelfde uitzien op Macs als op Windows-computers. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan het samenwerken aan documenten. Je kunt anderen uitnodigen voor een document en in Word is er bijvoorbeeld ruimte om reacties op de teksten te geven, en de andere mensen die zijn uitgenodigd kunnen daar weer op reageren. Daarnaast zijn er ook diverse features toegevoegd of verbeterd. Zo is in PowerPoint het animatie-paneel verbeterd en heeft Word een nieuw tabblad voor het ontwerpen van een document.

0 Reactie(s) op: Microsoft brengt Office 2016 uit voor Mac

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.