MediaHuman YouTube to MP3 Converter 1.8

Door: Richard Veenstra | 08 november 2011 11:50

Mac

Er zijn verschillende websites waarmee u geluid van YouTube-filmpjes kunt converteren naar audiobestanden, maar dit levert vaak wisselende resultaten op. YouTube to MP3 Converter zorgt ervoor dat u in een handomdraai mp3-bestanden van uw favoriete YouTube-video's op uw harde schijf kunt opslaan.

Er zijn twee manieren om een YouTube-filmpje te converteren. De simpelste manier is om de url vanuit de adresbalk te kopiëren en daarna te plakken in het venster van YouTube to MP3 Converter. De andere mogelijkheid is de knop Add url te gebruiken, waarmee u direct een YouTube-url kunt intypen. Er verschijnt een miniatuur van de video, inclusief een weergave van het aantal minuten of seconden. Door op Start te klikken, exporteert het programma het geluid van een YouTube-filmpje naar uw harde schijf.

Het instellingenmenu (Preferences) is te vinden onder sleutel rechtsboven in het programma. YouTube to MP3 Converter kan de geëxporteerde audio als mp3- of aac-bestand opslaan op een door u gekozen locatie. Door het aantal Kbit/s aan te passen, kunt u zelf de kwaliteit van het audiobestand bepalen. Twee handige functies voor gebruikers die meerdere YouTube-video's tegelijk willen converteren, zijn eveneens in het instellingenmenu te vinden. Door Auto add from clipboard aan te vinken hoeft u geen url's meer te knippen en te plakken, maar verschijnt elke gekopieerde YouTube-url automatisch in de wachtlijst van YouTube to MP3 Converter. Activeert u vervolgens ook nog eens Automatically download, dan begint het programma meteen met de conversie van de url.

De wachtlijst van YouTube to MP3 Converter.

In het instellingenmenu kunt u onder andere bepalen in welke kwaliteit de audiobestanden moeten worden opgeslagen.

MediaHuman YouTube to MP3 Converter 1.8

Freeware

Taal Engels

Download 11,3 MB

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS X 10.5 of hoger

Systeemeisen 40 MB harde schijf ruimte

Oordeel 9/10

Pluspunten

Eenvoudig

Integratie met iTunes

Ook handig voor veeleisende gebruikers

Minpunten

Kleine grafische bugs in het instellingenmenu onder Mac OS X

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

1 Reactie(s) op: MediaHuman YouTube to MP3 Converter 1.8

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 11 juni 2015 10:37 Anoniem
    Wij gebruiken http://youtubemp3.io
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.