Mdevcon 2012: Ontwikkelaars voor mobiele platformen verzamelen zich in Amsterdam

Door: Wouter Hoeffnagel | 19 januari 2012 13:33

iPad

Eqeniq, ontwikkelaar van apps en backend API's, kondigt de eerste editie aan van Mdevcon, een evenement gericht op ontwikkelaars van apps voor mobiele platformen. Tijdens het evenement kunnen ontwikkelaars sessies volgen over allerlei onderwerpen en kennis maken met andere mobiele platformen.

Op het evenement komen sprekers aan het woord als Tap Tap Revenge- en Delicious Library-ontwikkelaar Mike Lee, auteur van meerdere boeken over iOS- en Mac-ontwikkeling Jeff LaMarche en iOS- en Mac OS X-ontwikkelaar Matt Gemmell.

Bezoekers van het evenement kunnen sessies bijwonen met onderwerpen variërend van het ontwikkelen voor Apple's iCloud en gameontwikkeling voor het Android-platform tot het testen van applicaties, schrijven van 'schone code' en gebruikerservaring. In totaal kunnen ontwikkelaars zes verschillende sessies bijwonen, waarbij telkens keuze kan worden gemaakt uit twee sessies.

Iedere sessies duurt vijftig minuten. Ontwikkelaars krijgen tijdens een aantal sessies de kans kennis te maken met andere mobiele platformen dan het platform waar zij zelf voor ontwikkelen.

Het evenement is gericht op ontwikkelaars van alle mobiel platform. Het programma van Mdevcon is daarom zo opgesteld dat iedere ontwikkelaar, ongeacht het platform waar hij of zij software voor ontwikkelt, tijdens ieder van de zes 'sessiemoment' tenminste één interessante sessie kan vinden.

Het evenement vindt op 10 maart 2012 plaats in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Het volledige programma van het evenement is beschikbaar op de website van Mdevcon. Kaarten bestellen voor het evenement kan via Paydro.

0 Reactie(s) op: Mdevcon 2012: Ontwikkelaars voor mobiele platformen verzamelen zich in Amsterdam

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.