Master Thief: Doop je om tot een ware meestercrimineel

Door: Robin Smit | 07 juni 2013 15:50

iPad

Vraag je je ook wel eens af hoe het zou voelen om als meesterinbreker een zwaarbewaakt pand te infiltreren? Gelukkig kan je daar vanaf nu zonder enig risico achter komen met behulp van Master Thief.

Master Thief is een spannende game voor de iPhone en iPad waarin je je even laat omdopen tot een ware meestercrimineel. In de game speel je verschillende levels waarbij het de bedoeling om de aanwezige buit te bemachtigen en ongezien weer het level uit te komen. Dit wordt je echter niet makkelijk gemaakt, want in de levels zijn ook verschillende bewakers aanwezig. Wanneer je binnen het gezichtsveld van deze bewakers komt is het level afgelopen en moet je weer van voor af aan beginnen.

Aangezien de bewakers in Master Thief continue in beweging zijn, is een behoorlijke portie inzicht en behendigheid een vereiste om de game te kunnen spelen. Helaas wordt er hierbij roet in het eten gegooid door een ondermaatse besturing die niet altijd doet wat jij wil. Zo zijn wij meerdere keren betrapt als gevolg van een weigerende besturing. Dit kan Master Thief soms erg frustrerend maken.

Kortom

Master Thief is een spannende game waarin je in verschillende levels buit moet verzamelen en vervolgens moet ontsnappen. Tijdens dit proces zijn er verschillende bewakers aanwezig die je op heterdaad proberen te betrappen. Helaas werkt de besturing van Master Thief niet optimaal, wat soms erg frustrerend kan werken.

Beoordeling 6/10

Prijs: € 0,89

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Master Thief in de AppStore

0 Reactie(s) op: Master Thief: Doop je om tot een ware meestercrimineel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.