Magisto: Elke video perfect gemonteerd

Door: Robin Smit | 06 mei 2013 18:09

iPad

Wie een wat nieuwere smartphone in zijn bezit heeft zal ongetwijfeld weten dat je hier prima video’s mee kan opnemen. Mocht je het leuk vinden dan kan je met de juiste apps deze video’s ook nog eens direct op je telefoon bewerken. Mocht je deze moeite echter niet willen nemen of gaat videobewerking je een beetje boven de pet dan is er nu Magisto.

Magisto is een app die het bewerken van video’s bijna helemaal van jou overneemt. Het enige dat je hiervoor moet doen is video’s schieten en vervolgens een muziek- en videostijl kiezen. Jouw voorkeuren en video’s worden vervolgens geüpload naar de servers van Magisto en hier omgezet in een prachtige, afgemonteerde video.

De resultaten die je met Magisto krijgt zijn onverwacht goed. Zo worden er onder andere ook titels en overgangen toegevoegd aan je video. Daarnaast maken de leuke muziek en snelheden van fragmenten het helemaal af. Hierbij moeten we wel zeggen dat de app een echte oplossing is voor personen die het niet erg vinden om het monteren van hun video’s volledig uit handen te geven. Magisto biedt je namelijk nagenoeg niet de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op het eindresultaat van je video’s.

Een ander nadeel aan Magisto is dat het maken van video’s gratis is, maar wanneer je deze wil opslaan je een abonnement zal moeten afsluiten. Het delen via Social Media is gelukkig wel gratis.

Kortom

Magisto is een leuke app die het monteren van jouw video’s volledig van je overneemt. De resultaten van de app zijn indrukwekkend, maar helaas nagenoeg niet door jou als gebruiker te beïnvloeden. Ben je echter niet bedreven met het monteren van video’s, maar wil je toch mooie resultaten dan is deze app zeker het proberen waard.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis (in-app aankopen)

Beschikbaar voor: iPhone, Android

Getest op: iPhone

Download Magisto in de AppStore of op Google Play

2 Reactie(s) op: Magisto: Elke video perfect gemonteerd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 28 januari 2014 01:33 Anoniem
  Beste Robin Smit,
  Ik had een vraag over Magisto. Ik wil zonder een abonnement een filmpje bewaren. Bijvoorbeeld door het filmpje van mijn telefoon op een pc te zetten. Weet jij of dit mogelijk is en zo ja hoe?
  Met vriendelijke groet
  Lou
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 14 april 2015 15:02 Anoniem
  Hoe kN ik de magisto filmpjes vanaf m'n i Phone via de tv afspelen
  Iemand n idee
  Zie geen app voor m'n i Phone
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.