MacWorld verloot een iPad 2

Door: Redactie Computer!Totaal | 25 februari 2011 16:45

Nieuws

We verloten een iPad 2 onder onze nieuwsbrief abonnees! Ben je nog geen nieuwsbrief abonnee? Meld je dan voor 10 maart 2011 aan en maak kans op een iPad 2.

Klik hier om je aan te melden voor de MacWorld nieuwsbrief en kans te maken op een iPad 2. En laat volgers op Twitter weten dat je mee doet!

Apple heeft aangekondigd de iPad 2 op 2 maart te introduceren. Dit zal plaatsvinden tijdens een evenement in het Yerba Buena Center for the Arts. Bronnen van de Wall Street Journal’s All Things Digital, Reuters en de New York Times hebben vernomen dat Apple op deze dag de nieuwe iPad onthuld. Apple heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 2 maart. Helaas geeft de uitnodiging geen aanwijzingen of we inderdaad een iPad 2 te zien krijgen.

Het blijft dus nog even afwachten. De iPad 2 krijgt waarschijnlijk een camera aan de voorzijde voor FaceTime, een aanzienlijk snellere processor en ook een snellere grafische chip. Het scherm heeft waarschijnlijk een resolutie van 1024x768, wat gelijk is aan de resolutie van de huidige iPad.

0 Reactie(s) op: MacWorld verloot een iPad 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.