MacWorld is aan het verhuizen

Door: Redactie Computer!Totaal | 24 juni 2010 14:08

Nieuws

Het gaat zo goed met MacWorld dat we besloten hebben het zompige zolderkamertje waar we nu zitten te verruilen voor een megalomaan penthouse op Sloterdijk. De verhuizers trekken morgenochtend de stekker uit onze CouchDB-server en gaat MacWorld op zwart. Maar we zullen snel uit de as herrijzen. Alvast excuus voor de overlast.

Morgen verkast MacWorld van Haarlem naar Amsterdam. Eigenlijk terug naar de plek waar het allemaal ooit begon. Toen MacWorld nog gewoon van papier was. En Steve Jobs nog in computers deed. In de jaren daarna kwam iemand op het onzalige idee om de beruchte Zwarte Doos in Haarlem te betrekken.

Maar vanaf morgen kijken we uit over de Stad Die Nooit Slaapt. De plaats waar Apple Benelux zetelt. Waar iedereen mooi, hip en creatief is. Kortom: de stad waar MacWorld thuishoort.

Voordat we The MacWorld Mansion mogen betrekken, moeten we helaas wel eerst even pijn lijden. Vrijdagochtend trekken de verhuizers de stekker uit de voor ons zo belangrijke CouchDB-server. Dan gaat MacWorld op zwart. Dat zal een paar uur duren. Alvast sorry voor de overlast. Schelden mag - voor en na die tijd - in de comments hieronder.

UPDATE: de servers zijn verhuisd en wij zitten inmiddels aan de scroppino's. Dank voor jullie geduld!

0 Reactie(s) op: MacWorld is aan het verhuizen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.