Macroplant Adapter 1.0.3

Door: Robbin Ooijevaar | 15 juni 2012 12:12

Review

De videoafspeelmogelijkheden voor iPhone en Android zijn beperkt. Dankzij Macroplant Adapter kunt u alle populaire filmbestanden eenvoudig omzetten en optimaliseren voor uw apparaat.

Start het programma en sleep uw filmbestand naar het Macroplant Adapter-venster. Boven Output format kiest u uw apparaat, bijvoorbeeld de iPhone 4, Android of BlackBerry. Alle bekende smartphones staan in de lijst. Hiermee optimaliseert Macroplant Adapter het videoformaat. Naast gedownloade films kan Macroplant Adapter ook zelfstandig video's ophalen van YouTube en bewaren in een formaat waar uw smartphone mee om kan gaan. Ook kan het programma muziekbestanden en foto's omzetten, al is deze functie minder interessant. De kracht van Macroplant Adapter schuilt in de eenvoud: u hoeft bijna niets in te stellen. Dit is overigens wel mogelijk. Zo verandert u bij Use custom directory de map waar Macroplant Adapter uw bestand bewaart. En bij Resolution settings kunt u de beeldkwaliteit aanpassen.

Macroplant Adapter zet films, video's, muziek en foto's om naar een formaat dat uw smartphone kan afspelen.

Macroplant Adapter 1.0.3

Freeware

Taal Engels

Download Windows 3,5 MB; Mac 7,6 MB

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Macroplant Adapter 1.0.3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.