Macbook: het laatste nieuws

Door: hans-conings | 01 mei 2012 07:36

Mac

intro

Productie MacBook leidt tot tekort werkkrachten in China

Toegevoegd op 29 mei

De vraag naar Apple's nieuwe MacBooks is blijkbaar zo groot dat de bedrijven in het Verre Oosten voortdurend om arbeidskrachten verlegen zitten. De bestellingen en verschepingen van MacBooks zullen stijgen van 12,79 miljoen in 2011 naar - naar schatting - 16,24 tot 19,2 miljoen bestellingen in 2012. Dat zegt het Taiwanese DigiTimes op haar website.

Nochtans zijn mei en juni traditioneel rustige maanden in de IT-industrie, maar de gigantische bestellingen van de nieuwe MacBook's brengen hier verandering in. Veel fabrikanten zullen door het tekort aan werkkrachten niet kunnen voldoen aan de vraag naar het product. Andere fabrikanten zoeken hun heil dan weer in outsourcing, waarbij een externe firma in de arm wordt genomen om bij te springen in de productie.

De nieuwe speeltjes van Apple worden al sinds april vervaardigd, met een significante productietoename vanaf de start van deze maand. Verwacht wordt dat volgende maand de fabricage de pan uit zal swingen, gezien de computers waarschijnlijk in juli officieel gelanceerd zullen worden door het elektronicabedrijf uit Cupertino.

0 Reactie(s) op: Macbook: het laatste nieuws

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.