12-inch MacBook vanaf 25 mei te koop in Apple Stores

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 11 mei 2015 10:40

Mac

De 12-inch MacBook is vanaf 25 mei te koop in de Apple Stores in Nederland. De nieuwste MacBook van Apple is nu alleen nog online te bestellen.

De nieuwe 12-inch MacBook is vanaf 25 mei te koop in de Apple Stores in Nederland. Dat was te lezen in een memo die naar de verkoopmedewerkers van Apple werd gestuurd. De MacBook was al te bekijken in de Apple Stores, maar moest door voorraadtekorten nog wel online besteld worden. In de memo valt te lezen dat er vanaf 25 mei beperkte voorraden beschikbaar zullen zijn in de Apple Stores van diverse landen, waaronder Nederland. Lees ook: 6 dingen die je moet weten over de USB-C-poort in de MacBook.

De nieuwe 12-inch MacBook

De 12-inch MacBook is beschikbaar vanaf € 1.449,- en verschilt op een aantal punten van de eerdere MacBooks. De grootte van het scherm zit tussen de bestaande 11- en 13-inch-schermen in en het toetsenbord strekt zich nu uit over de hele breedte van de MacBook. Daarnaast introduceerde Apple de Force Touch-trackpad en heeft de MacBook maar één poort. De USB-C-poort kan worden gebruikt om op te laden, maar is met een adapter ook als USB- en HDMI-poort te gebruiken.

0 Reactie(s) op: 12-inch MacBook vanaf 25 mei te koop in Apple Stores

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.