Maak kans op een gepersonaliseerde smartcover voor je iPad!

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 10 mei 2013 10:40

iPad

MacWorld verloot vijf volledig gepersonaliseerde smartcovers voor je iPad. Meedoen is eenvoudig: meld je aan voor de MacWorld Nieuwsbrief en je maakt automatisch kans!

Het gebruik van een smartcover is een goede manier om ervoor te zorgen dat het scherm van jouw iPad er ook na intensief gebruik nog net zo mooi uit ziet als het moment waarop je de tablet uit de doos haalde. Nu biedt de Apple Store je helaas niet veel mogelijkheden wanneer het aankomt op de kleuren van smartcover. De Nederlandse ondernemers van Gocustomized brengen hier nu verandering in met een Smartcover die je volledig kan personaliseren met een eigen foto. Normaal gesproken zijn deze smartcovers te koop voor € 39,95 per stuk, maar wij mogen er nu vijf weggegeven. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief via deze link.

De actie loopt van 10 mei t/m 17 mei. Uit alle inschrijvingen zullen willekeurig vijf winnaars worden geselecteerd. De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht van ons.

Meer informatie over de Smartcover van GoCustomized.com vind je op www.GoCustomized.com.

0 Reactie(s) op: Maak kans op een gepersonaliseerde smartcover voor je iPad!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.