Lumify: Maak ware kunstwerken van jouw video’s

Door: Robin Smit | 20 juni 2013 15:55

iPad

Onlangs toonden we je hier al de app Magisto. Met deze handige app maak je in een handomdraai de mooiste videomontages. Het probleem van de app was echter een tekort aan vrijheid. Gelukkig schiet Lumify daarbij te hulp.

Lumify is een app voor je iPhone waarmee je op relatief eenvoudige wijze mooie videoproducties samen kan stellen. In de app begin je door video’s op te nemen of video’s te selecteren die je eerder hebt opgenomen. Je kan vervolgens deze video’s ordenen en inkorten wanneer je dit nodig vindt. Eventueel kun je het inkorten ook automatisch door Lumify laten doen. daarnaast kun je andere opties, zoals het volume van de video’s aanpassen.

Wanneer je video’s hebt geselecteerd en ingekort is het mogelijk om onder andere effecten, muziek en gesproken audio toe te voegen aan je video. Hierbij biedt Lumify je ruim voldoende mogelijkheden om jouw video een unieke uitstraling te geven. Erg fijn hierbij is dat Lumify zodanig eenvoudig in het gebruik is dat iedereen in theorie een mooie video met de app moet kunnen maken. Helaas moeten we wel de mogelijkheid missen om ook tekst toe te voegen aan onze video’s.

Wanneer jouw video helemaal naar je zin is kan je deze met één druk op de knop uploaden naar Lumify of YouTube. Daarnaast is het ook mogelijk om video’s via de mail te versturen of op te slaan op je iPhone.

Kortom

Lumify is een handige app waarmee je op relatief eenvoudige wijze de mooiste videomontages in elkaar draait. Ondanks de eenvoudige opzet biedt Lumify je voldoende mogelijkheden om van jouw video een uniek kunstwerk te maken. Helaas missen we wel de mogelijkheid om tekst toe te voegen aan video’s.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone

Download Lumify in de AppStore

0 Reactie(s) op: Lumify: Maak ware kunstwerken van jouw video’s

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.