Logitech lanceert toetsenbord voor Mac en iOS-apparaten op zonne-energie

Door: Wouter Hoeffnagel | 31 mei 2012 11:43

Nieuws

Logitech heeft de K760 aangekondigd, een bluetooth-toetsenbord dat werkt op zonne-energie. Het apparaat is geschikt voor zowel iOS-apparaten als Macs en laat op met behulp van een rij zonnecellen.

Het toetsenbord is speciaal ontworpen voor gebruik op Apple-apparaten en is dan ook voorzien van een voor Apple-gebruikers herkenbare layout. Zo kan je de F10-, F11- en F12-knoppen gebruiken om het volume je apparaat te regelen. Daarnaast beschikt het toetsenbord ook over een command- en option-toets.

Bluetooth

Het keyboard kan met behulp van bluetooth worden verbonden met Mac's en iOS-apparaten. De K760 is daarnaast van een speciale knop waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende aangesloten apparaten. Het is dus niet noodzakelijk continu opnieuw verbinding te leggen tussen apparaten en het toetsenbord.

De Logitech K760 wordt opgeladen met behulp van een rij zonnecellen, die aan de bovenzijde van het keyboard zijn aangebracht. Met een volledig opgeladen accu kan je volgens Logitech drie maanden lang gebruik maken van het toetsenbord zonder deze opnieuw te hoeven opladen.

0 Reactie(s) op: Logitech lanceert toetsenbord voor Mac en iOS-apparaten op zonne-energie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.