Live Score Addicts: Bijna net zo goed als de echte wedstrijd

Door: Robin Smit | 13 april 2013 11:44

iPad

Apps hebben de manier waarop je jouw favoriete voetbalwedstrijden kan volgen drastisch veranderd. Waar je vroeger nog gebonden was aan de televisie-uitzending of teletekst kan je vandaag de dag live de meest uiteenlopende details op je telefoon krijgen. Live Score Addicts was hier altijd al de ideale app voor, maar met de nieuwe update zou het inzicht in de wedstrijden nóg beter moeten worden.

De nieuwste versie van Live Score Addicts, ook wel bekend als versie 2, brengt behoorlijk wat vernieuwingen naar de app. Zo heeft de app onder andere een nieuw ontwerp, een nieuwe interface en is het nu mogelijk om jouw favoriete teams en competities te volgen.

Wat uiteraard het meeste opvalt aan de nieuwe update is de nieuwe vormgeving. Deze is nog steeds opgetrokken uit verschillende bruintinten, maar oogt een stuk strakker dan de vorige versie. Dit komt mede door het verplaatsen van de menuknoppen van onderin het beeld naar een menu dat links vanuit het beeld kan worden opgeroepen. Vanuit dit menu is het vanaf nu ook mogelijk om teams te volgen. Deze zullen hierdoor altijd bovenaan in de lijsten met uitslagen verschijnen.

Wanneer je een wedstrijd in de app selecteert krijg je nog steeds uitgebreide gegevens over deze wedstrijd te zien. Door de toevoeging van nieuwe informatie zoals schoten naast- en over het doelen en de blessuretijd krijg je nu meer informatie over hoe de wedstrijden zijn verlopen. Dit zorgt ervoor dat Live Score Addicts bijna kan worden gezien als vervanger voor het bekijken van de hele wedstrijd.

Kortom

De nieuwste versie van Live Score Addicts maakt het volgen van voetbalwedstrijden vanaf je iPhone of iPad nu nog handiger. De app heeft de kenmerkende uitstraling behouden, maar oogt een stuk strakker en overzichtelijker. Nieuwe informatie over gespeelde wedstrijden maakt de informatie bovendien zo uitgebreid dat de app bijna je televisie kan vervangen.

Beoordeling 8/10

Beschikbaar voor: iPhone, iPad, Android

Prijs: Gratis

Download Live Score Addicts in de AppStore of op Google Play

0 Reactie(s) op: Live Score Addicts: Bijna net zo goed als de echte wedstrijd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.