Live: Apple showt nieuwe iPhone - update 3

Door: loek-essers | 04 oktober 2011 15:42

Nieuws

Apple houdt vandaag zijn iPhone-evenement. Of het een iPhone 4S of iPhone 5 wordt - of misschien wel allebei - is nog onduidelijk. Een live verslag van de presentatie.

UPDATE: Er zijn problemen met de liveblogsoftware. De Macworld-redacteuren twitteren het event via @Macworld. Er zal later deze avond een uitgebreid verslag van de presentatie verschijnen op Webwereld.

UPDATE 2: Jason Snell, hoofdredacteur van Macworld doet live verslag via Google Docs. Ook de liveblog van Übergizmo lijkt nog goed te functioneren.

UPDATE 3: Hier de overwegend Nederlandstalige Twitterstream van Macworld.nl.

[/gadget]

[/gadget]

Onze collega's van Macworld.com zijn in Cupertino waar nieuwbakken ceo Tim Cook waarschijnlijk één of twee nieuwe iPhones presenteert. In onderstaand liveblog is vanaf 19.00 uur de presentatie van minuut tot minuut te volgen.

Geruchten

Wat gaat de iPhone 5 brengen? We weten op dit moment niks zeker en kunnen enkel afgaan op geruchten. In de lijn der verwachting liggen een snellere processor, meer opslagcapaciteit, een iets groter scherm, uitgebreidere spraakbesturing en gecombineerde GSM/CDMA-ondersteuning die ervoor zorgt dat je er overal ter wereld mee kunt bellen. En wordt de iPhone 4S niet gewoon een goedkopere variant van de iPhone 4 met minder geheugen?

Maar wat te denken van de NFC betaalchip, komt die er en zal daarmee Google Wallet ondersteund worden? Met de iPhone 4 introduceerde Apple een kleinere simkaart, maar zou de smartphone ook niet geheel zonder externe chip kunnen? Allemaal vragen waarop vanavond antwoord volgt, pas nadat we de inmiddels beroemde zinsnede "And more thing..." voorbij hebben horen komen. Want zolang die niet te horen is geweest, is er nog ruimte voor verrassingen.

Nederlands

Wie de presentatie liever in het Nederlands volgt kan terecht bij Webwereld´s zustersite MacWorld.nl. Daar worden de ontwikkelingen live becommentarieerd.

(Kristian van Tuil heeft bijgedragen aan dit artikel)

0 Reactie(s) op: Live: Apple showt nieuwe iPhone - update 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.