Lion Tweaks 1.4.3

Door: frank-de-graaf | 27 juni 2012 12:11

Review

De filosofie van de overleden Apple-oprichter Steve Jobs was dat hij het beste kon bedenken waar u behoefte aan hebt. De jonge Noorse student Frederik gaat dwars tegen die manier van denken in, met het programma Lion Tweaks.

Hiermee kunt u veel aanpassingen doorvoeren in de Lion-versie (10.7) van OS X. Er zitten veel aardige aanpassingen bij, zoals het wijzigen van de dockweergave of het kunnen gebruiken van kleuren in de Finder. Ook bevat het programma handige tools, bijvoorbeeld voor het verbergen van het crash-venster als een programma is vastgelopen. Let wel op als u met Lion Tweaks aan de slag gaat, want de software biedt enkele opties die risico's met zich meebrengen. Mocht het helemaal mis zijn gegaan, dan hebt u altijd nog de mogelijkheid om uw systeem te herstellen naar de standaardinstellingen. Lion Tweaks is freeware, maar de maker moedigt u flink aan om een donatie te doen. Op de downloadpagina staat onder de donatieknop in kleine letters de downloadlink, voor het geval u verder wilt gaan zonder hem onmiddellijk voor de software te betalen.

Lion Tweaks stelt u in staat om handige wijzigingen door te voeren in OS X Lion.

Lion Tweaks 1.4.3

Freeware

Taal Engels

Download 1,5 MB

OS Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Lion Tweaks 1.4.3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.