Limbo: Ben jij klaar voor een duister avontuur?

Door: Robin Smit | 12 juli 2013 09:54

iPad

Op de redactie zijn we al vanaf het eerste moment fan van de duistere platformgame Limbo. We waren daarom ook blij verrast toen we hoorden dat we vanaf nu ook op onze iPhone en iPad aan de slag kunnen met de game.

Limbo is een platformgame die zich afspeelt in een duistere wereld die volledig is opgebouwd uit grijstinten. In de game is het de bedoeling om met een klein jongetje verschillende levels te doorlopen en zo te vluchten voor de gevaren die je onderweg tegen komt. De prachtige vormgeving, indrukwekkende animaties en mysterieuze muziek geven Limbo een sfeer mee zoals we die zelden zien bij mobiele games.

De levels in Limbo bestaan uit het uitvoeren van behendige manoeuvres en uitdagende puzzels. Zo kan je in de game objecten verplaatsen om je door bepaalde situaties heen te werken. Wat betreft de behendige acties in Limbo moeten we wel zeggen dat de besturing met een touchscreen niet altijd even fijn werkt. Dit kan er nog wel eens voor zorgen dat je een level meerdere malen zult moeten overdoen voor je er ongeschonden doorheen komt.

Kortom

Limbo is een spannende platformgame die een geweldige sfeer neer zet door onder andere de originele grafische stijl en prachtige animaties. Tijdens het spelen voer je behendige manoeuvres uit en los je puzzels op. Helaas is de besturing van de game niet perfect.

Beoordeling 9/10

Prijs: € 4,49

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Limbo in de AppStore

0 Reactie(s) op: Limbo: Ben jij klaar voor een duister avontuur?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.