Lange rijen blijven uit op verkoopdag iPad 3

Door: rene-schoemaker | 16 maart 2012 14:44

Nieuws

De verwachte grote toeloop op de eerste verkoopdag van de nieuwe iPad is uitgebleven. In Londen bijvoorbeeld bleven lange rijen voor de Apple Store uit. De dranghekken stonden er desolaat bij.

Volgens The Register heeft er even een rij gestaan voor de Apple Store op Regent Street, maar was die na opening van de zaak binnen enkele minuten weg. Uiteindelijk stond er meer winkelpersoneel buiten dan belangstellenden en liepen werknemers binnen wat doelloos rond. The Register heeft er een fotoserie van gemaakt.

De voorste in de rij bleek er al vier dagen te zijn, compleet met slaapzak en kampeerspullen. Nauwelijks een paar meter achter de man stond een bezoeker die daar net vijf minuten voor openingstijd was komen aanwandelen.

In Glasgow in Schotland was de rij iets groter, al merkten Apple-fans op dat de rijen voor de iPhone 4S en de iPad 2 twee maal zo lang waren. Binnen een half uur na openingstijd was ook daar de rij verdwenen.

'Er staat hier geen hond'

Gonny van der Zwaag van de Nederlandse iPadclub twitterde vannacht al “er staat hier geen hond". Zij was naar de Verenigde Staten getogen en kwam uiteindelijk in een rij van veertien mensen terecht voor de Walmart, die al vanaf middernacht Amerikaanse tijd met de verkoop van de nieuwe iPad begon. Geen klappende en joelende Apple-medewerkers dus, maar knorrig Walmart-personeel.

In het Duitse Oberhausen waren veel Nederlanders naar de eerste verkoopdag van de iPad gekomen, maar ook daar loste de rij zich snel op. Volgens Femme Taken, de oprichter van Tweakers en aanwezig in Oberhausen, bleef Apple vooralsnog met een flinke voorraad zitten.

De iPad ging vandaag in tien landen in de verkoop. Ook geen wachtrijen dus bij de nieuwe Apple Store in Amsterdam, aangezien de verkoop vooralsnog beperkt blijft tot Duitsland, Frankrijk, Australië, Japan, Singapore, Verenigde Staten, Groot-Brittanië, Zwitserland, Puerto Rico en Virgin Island.

0 Reactie(s) op: Lange rijen blijven uit op verkoopdag iPad 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.