Lanceert Apple iOS 5 op 10 oktober?

Door: Wouter Hoeffnagel | 13 september 2011 19:40

iPad

Apple heeft AppleCare-afdelingen ingelicht over een toename van iOS-gerelateerde vragen van klanten vanaf maandag 10 oktober. De melding doet vermoeden dat Apple om 10 oktober iOS 5 uitbrengen voor bestaande gebruikers van Apple-producten.

Dit schrijft Apple Insider op basis van een anonieme bron. De bron zou gezegd hebben dat zijn lokale AppleCare call center is gewaarschuwd een achtvoud aan gesprekken met klanten te verwachten op 10 oktober. De bron geeft eerlijk toe niet met zekerheid te kunnen zeggen dat iOS 5 wordt gelanceerd, al is de extra drukte volgens volgens hem gerelateerd aan iOS.

Apple Insider schrijft dat zij de informatie van de bron niet hebben kunnen controleren. Wel geeft de website aan dat de bron gedetailleerde informatie over de verwachte hoeveelheid extra gesprekken met klanten wist te melden.

In het verleden heeft Apple grote upgrades van iOS enkele dagen voor de lancering van nieuwe hardware vrijgegeven. Zo werd iOS 3 in 2009 drie dagen voor de iPhone 3GS gelanceerd. Ook iOS 4 werd drie dagen voor de iPhone 4 gelanceerd. Het is daarom goed mogelijk dat Apple rond 13 of 14 oktober de iPhone 5 lanceert.

0 Reactie(s) op: Lanceert Apple iOS 5 op 10 oktober?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.