Korting bij Apple

Door: jalmar-westerhoff | 25 maart 2011 15:33

Nieuws

Misschien wist je het al, misschien nog niet. Apple heeft speciale kortingen voor studenten, docenten en onderwijsinstellingen. Bij MacWorld wilde we dit graag nog een keer onder de aandacht brengen. Met behulp van Apple's onderwijskorting kun je al snel tot 200 euro besparen op je MacBook.

De kortingen die Apple biedt zijn erg interessant. Als je student, leerkracht, docent, administratief medewerker bent of anderszins in dienst bent bij een educatieve instelling, kom je al in aanmerking. Apple biedt speciale kortingsprijzen op MacBooks, software en bepaalde producten van andere fabrikanten.

De voorwaarden die Apple biedt zijn de volgende:

Je moet ouder zijn dan 18 en studeren aan een universiteit, HBO of andere onderwijsinstelling. Ook kom je in aanmerking als leerkracht, manager of met andere functie bij een universiteit, hogeschool of andere onderwijsinstelling.

Zodra je in de online Store kijkt op het moment dat je de korting aanvinkt, krijg je onderstaande prijzen te zien. De onderwijskorting is vooral interessant voor de MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, en iMac.

Klik hier voor meer informatie.

0 Reactie(s) op: Korting bij Apple

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.