Komen zowel de nieuwe MacBook Air's als Lion aanstaande woensdag?

Door: Wouter Hoeffnagel | 18 juli 2011 19:51

Nieuws

Al enige tijd gaan er veel geruchten over zowel de vernieuwde MacBook Air's als Apple's nieuwe besturingssysteem Mac OS X Lion. Apple Insider meldt nu op basis van bronnen die in het verleden betrouwbaar zouden zijn geweest dat Apple beide producten aanstaande woensdag gaat lanceren.

De bronnen van Apple Insider weten het moment van de lancering zeer specifiek te noemen. Beide producten zouden om 8:30 Eastern Standard Time (EST) in de ochtend op 20 juli gelanceerd worden. 8:30 EST is omgerekend in Nederland 14:30.

Al langer gaan er veel geruchten over de MacBook Air. De nieuwe reeks lichtgewicht laptops krijgen naar verwachting ondersteuning voor Thunderbolt en een toetsenbord met verlichting. Daarnaast kun je waarschijnlijk niet langer kiezen uit een model met een 64GB SSD. Apple lijkt zich te gaan beperken tot een 128GB- en 256GB-model. De SSD's zullen daarnaast waarschijnlijk een overdrachtssnelheid van 400 mb/s kunnen realiseren. Daarnaast zouden alle varianten van de MacBook Air standaard zijn voorzien van 4GB intern geheugen.

Apple heeft voor Mac OS X Lion nooit een officiële datum voor de lancering genoemd. Wel heeft het bedrijf aangegeven het besturingssysteem alleen via de Mac App Store te verkopen voor 23,99 euro.

0 Reactie(s) op: Komen zowel de nieuwe MacBook Air's als Lion aanstaande woensdag?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.