Kobo Reading Life: de sociale ebookdienst nu voor iPhone

Door: jalmar-westerhoff | 03 februari 2011 15:22

Nieuws

Reading Life van Kobo is al een tijdje uit op de iPad. Vanaf nu is het ook beschikbaar voor de iPhone. Het is een leuke en spannende manier om als lezer meer uit je ebook te halen.

wat is Reading Life?

Reading Life is als het ware een sociaal netwerk binnen je ebook. De nieuwe iPhone-app geeft je toegang tot maarliefst 1,8 miljoen ebooks. Je hebt hier overal in de wereld toegang tot. Je kunt opmerkingen plaatsen op een pagina en deze delen met anderen. Check in op je favoriete plekken in het boek, en deel citaten, evaringen en passages met je vrienden. Via de app is het zelfs mogelijk citaten uit het boek meteen via de Facebook-wall te delen. Je favoriete quotes kun je ook als status instellen.

Lezen wordt nu bijna een spelletje. Je kunt allerlei achievements behalen, en het is zelfs mogelijk om iets te verdienen als je bepaalde mijlpalen en doelen bereikt. De app maakt op basis van je leesgedrag een persoonlijke boekomslag. Dit is heel erg gaaf vormgegeven.

Voorlopig zijn er echter nog maar weinig ebooks in het Nederlands te verkrijgen via de app. Voor Engelstalige boeken is het echt een aanrader! Naast de iPhone versie waren er al verschillende versies voor Android, BlackBerry en de Palm.

De app is gratis en je kunt hem 1.8 million Free Books – Read Kobo eBooks! - Kobo Inc.">hier downloaden voor je iPhone. Wil je de app op je iPad, klik dan 1.8 million Free Books – Read Kobo eBooks! - Kobo Inc.">hier.

Voor meer informatie over Kobo kun je ook hier terecht.

0 Reactie(s) op: Kobo Reading Life: de sociale ebookdienst nu voor iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.