Kingdom Rush Frontiers: Houd jij je basis veilig?

Door: Robin Smit | 15 juni 2013 15:48

iPad

Iets meer dan een jaar geleden publiceerden we hier de review van Kingdom Rush, een uitgebreide Tower Defense game die ons behoorlijk wat uren heeft kunnen boeien. Gelukkig kunnen we ons nu weer helemaal op dit concept storten, want het tweede deel van Kingdom Rush, genaamd Frontiers, heeft zijn intrede in de AppStore gedaan.

In de essentie is Kingdom Rush Frontiers nog nagenoeg hetzelfde gebleven als het eerste deel in de serie. Zo is het de bedoeling om torens te bouwen die verschillende kwaadaardige wezens om zeep helpen voor ze jouw basis bereiken. Door dit goed te doen verzamel je beloningen die je kan gebruiken om jouw verdediging sterker te maken.

Wat spelers van de originele Kingdom Rush op zal vallen is dat de torens en upgrades in het tweede deel van de game nagenoeg hetzelfde zijn gebleven. Naarmate je verder komt zul je wel enkele nieuwe torens vrijspelen. Daarnaast zijn er in Kingdom Rush Frontiers veel nieuwe vijanden en omgevingen te vinden. Toch voelen deze vernieuwingen helaas wat marginaal aan. Zo hadden we tijdens het spelen van de game meer het gevoel dat we met een uitbreiding dan met een volledig nieuwe game bezig waren.

Kingdom Rush Frontiers kent verder enkele vernieuwingen die tijdens het schrijven van de review over de originele Kingdom Rush niet beschikbaar waren, maar later wel zijn toegevoegd in updates. Zo heb je de beschikking over helden en speciale vaardigheden die moeten bijdragen aan een sterkere verdediging.

Kortom

Kingdom Rush Frontiers is het tweede deel in de Tower Defense serie Kingdom Rush. De game kent enkele aanpassingen en verbeteringen, maar die voelen ten opzichte van het vorige deel toch wat marginaal aan. Mocht je het vorige deel nog niet hebben gedownload, dan kunnen we je Kingdom Rush Frontiers van harte aanbevelen. Wie het vorige deel al wel in huis heeft gehaald, zal er ook niet verkeerd aan doen dat deel nog een keer te spelen.

Beoordeling 6/10

Prijs: € 2,69 (iPhone), € 4,49 (iPad)

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Kingdom Rush Frontiers voor de iPhone of iPad

0 Reactie(s) op: Kingdom Rush Frontiers: Houd jij je basis veilig?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.