Kayak: De alles-in-een oplossing voor vakantiegangers

Door: Robin Smit | 05 juli 2013 10:42

iPad

Je kan je vakantie uiteraard in een geheel boeken, maar wie echt de perfecte reis wil maken zal vaak toch een gepersonaliseerd pakket moeten samenstellen. Gelukkig is dit nu zo gebeurd, want met Kayak boek je een hotel, vliegticket en huurauto vanuit een app.

Kayak is een app die het mogelijk maakt om zowel hotels, vliegtickets als huurauto’s te boeken. Ondanks dat Kayak hiermee de functionaliteit van veel verschillende apps op zich neemt, werken de opties zoals je zou verwachten. Wel missen we voor vliegtickets bijvoorbeeld de optie om flexibel op locaties of data te zoeken.

Erg handig aan Kayak is dat je met de app veel meer kan dan alleen een vakantie boeken. Zo is het onder andere ook mogelijk vluchtinformatie op te vragen, een paklijst bij te houden of valuta’s om te rekenen. Hiermee is de app niet alleen in de aanloop naar je vakantie toe erg handig, maar ook op het moment dat je op je bestemming bent aangekomen. Een andere functie waar we erg over te spreken zijn is de mogelijkheid om prijsmeldingen te ontvangen voor bepaalde locaties. Zo betaal je nooit meer te veel voor je vakantie.

Kortom

Kayak is een zeer uitgebreide app die je niet alleen helpt met het boeken van je vakantie, maar ook tijdens je reis erg nuttig bewijst te zijn. Zo boek je in de app met gemak een vliegticket, hotel of huurauto, om vervolgens tijdens je reis met behulp van de app valuta’s om te rekenen of vluchtinformatie te raadplegen. Hiermee is Kayak een echte alles-in-een oplossing voor vakantiegangers.

Score 8/10

Prijs: Gratis - € 0,79

Beschikbaar voor: iOS, Android, Windows Phone, Kindle Fire

Getest op: iPhone

1 Reactie(s) op: Kayak: De alles-in-een oplossing voor vakantiegangers

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 20 oktober 2013 01:46 Anoniem
  prijs gratis? Score 8/10
  Prijs: Gratis - € 0,79
  Beschikbaar voor: iOS, Android, Windows Phone, Kindle Fire
  Getest op: iPhone
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.