JuicePhone 2.2

Door: frank-de-graaf | 01 november 2010 14:09

Review

Als u een iPhone (of iPod) aansluit op uw Mac, maakt iTunes steeds direct een back-up van de inhoud. Helaas worden deze back-ups op een moeilijk toegankelijke plaats gezet en zelfs als u ze vindt, is het een enorme puzzel om uit te vissen bij welke folder of applicatie een bestand hoort.

Het programma JuicePhone brengt alle back-ups in kaart en stelt u in staat om afzonderlijke delen, zoals programma’s of foto’s, veilig te stellen. Nadat u het programma hebt gestart kiest u een back-up. Vervolgens kunt u met de knoppen Custom en Complete bepaalde delen uit de back-up halen of juist alles in een aparte map plaatsen. Mocht uw iPhone of iPod tijdens het aanmaken van een back-up crashen, kunt u het beste even bij de instellingen kijken. Het is ook mogelijk om half afgemaakte back-ups in te zien, maar standaard worden die niet getoond.

Met JuicePhone kunt u bestanden uit de back-up van uw iPhone of iPod halen.

JuicePhone 2.2

Freeware

Taal Engels

Download 2,1 MB

OS Mac OS X 10.5

Systeemeisen Minimaal één onversleutelde back-up van een iPhone, iPod touch of iPad

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: JuicePhone 2.2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.