Jailbreaker MuscleNerd op bezoek bij Apple campus

Door: Wouter Hoeffnagel | 17 september 2011 18:48

Nieuws

MuscleNerd, een jailbreaker die lid is van het iPhone Dev Team, heeft een bezoek gebracht aan de Apple campus in Cupertino, Californië. Het is niet duidelijk waarom de jailbreaker bij Apple langs is geweest. Het is mogelijk dat Apple geïnteresseerd is om de jailbreaker in te huren. Eerder werd bekend dat Comex stage gaat lopen bij Apple.

Dit schrijft Business Insider. De hacker heeft op Twitter een afbeelding geplaats van een T-Shirt met de opdruk 'I visited the Apple Campus. But that's all I'm allowed to say.' Op het t-shirt zit een naambordje waarop de naam 'Muscle Nerd' staat. De echte naam van MuscleNerd is niet bij het grote publiek bekend. Bij de foto schrijft MuscleNerd dat hij een leuke middag heeft gehad en dat hij Apple een geweldig bedrijf vind.

Vorige maand werd bekend dat Comex op stage gaat bij Apple. De hacker gaf aan hij het maken van jailbreaktools erg leuk heeft gevonden, maar dat het hem begint te vervelen. Comex maakt daarom de overstap naar Apple maken om hier nieuwe uitdagingen aan te kunnen gaan. Comex liet via Twitter weten te hopen dat MuscleNerd een vernieuwde versie van JailbreakMe.com gaat maken. JailbreakMe.com is een website waarop iOS-gebruikers op eenvoudige wijze hun apparaat kunnen jailbreaken.

Het is opvallend dat na de overstap van Comex naar Apple ook MuscleNerd bij Apple wordt gezien. Mogelijk is het inhuren van jailbreakers een nieuwe tactiek van Apple om het de jailbreakscene lastig te maken.

De tweet van MuscleNerd

0 Reactie(s) op: Jailbreaker MuscleNerd op bezoek bij Apple campus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.