Jailbreaken iPhone 4S en iPad 2 op iOS 5

Door: paul-pols | 21 maart 2012 15:03

How To

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4

iOS 5-tweaks

Er zijn ook tweaks die specifiek bedoeld zijn voor iOS 5. Met de tweak AssistantExtensions kunt u bijvoorbeeld meer functionaliteit aan Siri toevoegen. De belangrijkste voorbeelden van toevoegingen aan Siri zijn het openen van applicaties (Open X), chatten met een chatbot (Let's chat), video's zoeken op YouTube (Search X on YouTube), tweets te versturen (Tweet X) of SBSettings schakelaars aan- en uitzetten (List toggles, Turn on X en bijvoorbeeld Adjust brightness 70%). Met Spire (gratis) kunt u Siri ook legaal op oudere iPhones of iPods touch installeren.

Ook Siri kan uitgebreid worden met nieuwe mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om het berichtencentrum dat geïntroduceerd is met de komst van iOS 5 aan te passen of zelfs te vervangen. Er zijn allerlei verschillende widgets beschikbaar die u meestal gratis aan het berichtencentrum toe kunt voegen. U kunt bijvoorbeeld WeeFlashlight for Notificationcenter installeren op een iPhone met een LED-flitser, om altijd snel een zaklamp bij de hand te hebben. Een ander voorbeeld is WeeFacebook for Notificationcenter, waarmee u het statusoverzicht van Facebook in het berichtencentrum kunt tonen. Met MusicCenter for Notificationcenter bedient u eenvoudig uw iPod en met WeeLyrics kunt u de teksten van de muziek die u beluistert in het berichtencentrum tonen. U kunt het berichtencentrum standaard op het vergrendelscherm tonen met Bulletin (99 dollarcent).

U kunt ook het berichtencentrum ook in één keer zo goed als compleet maken met IntelliScreenX (tien dollar). Deze tweak zorgt ervoor dat het berichtencentrum wordt weergegeven op het vergrendelscherm, inclusief afspraken uit uw agenda en bijvoorbeeld het weer. Door naar beneden toe te vegen, wordt er een balk weergegeven met functionaliteit vergelijkbaar met SBSettings voor het aan- en uitzetten van de vliegtuigmodus, bluetooth, wifi, 3G en een rotatievergrendeling. Daarnaast voegt IntelliScreenX pagina's toe aan de linker- en rechterkant met een overzicht van uw recente e-mails, uw tijdlijn van Facebook en/of Twitter en uw eventuele rss-feeds.

Het berichtencentrum opgevuld met IntelliScreenX.

0 Reactie(s) op: Jailbreaken iPhone 4S en iPad 2 op iOS 5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.