Jailbreak voor iPad 2 met iOS 4.3 uitgelekt

Door: Wouter Hoeffnagel | 02 juli 2011 17:26

Nieuws

Een jailbreak voor de iPad 2 met iOS 4.3 is uitgelekt. Een betatester heeft een betaversie van de JailbreakMe 3.0 uit laten lekken. Op YouTube is een video verschenen waarin wordt uitgelegd hoe je zelf je iPad 2 kunt jailbreaken. Dit is uiteraard volledig op eigen risico.

De jailbreak werkt met behulp van een PDF-bestand dat op de iPad 2 gedownload kan worden. Het bestand is volgens de uploader van de YouTube-video afkomstig van een website van Comex, maar is verwijderd. De uploader heeft daarom het bestand op een andere website geupload en verwijst naar deze website in de beschrijving van de video.

De uitgelekte versie van JailbreakMe is niet officieel vrijgegeven. Het is daarom niet met zekerheid te zeggen dat de jailbreak volledig werkt. Daarnaast is niet na te gaan of de bestanden die de uploader van de video heeft geupload daadwerkelijk de originele bestanden zijn. Wij raden het je daarom niet aan deze betaversie uit te proberen. Doe je dit wel? Dan is dit uiteraard volledig op eigen risico.

[youtube]a-u2ukWWd6A[/youtube]

0 Reactie(s) op: Jailbreak voor iPad 2 met iOS 4.3 uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.