Jailbreak iPad 2 binnenkort mogelijk?

Door: jalmar-westerhoff | 14 juni 2011 12:22

Nieuws

De hacker Comex heeft zijn website jailbreakme.com een update gegeven. De update omvat een teaser waaruit zou kunnen worden afgeleid dat er binnenkort een jailbreak voor de iPad 2 uitvoerbaar zal zijn.

Jailbreakme.com werd destijds het meest gebruikt voor het jailbreaken van de iPhone. Via de website kon je d.m.v een simpele slide een jailbreak uitvoeren, eenvoudiger kon niet! Jailbreakme.com is een beetje in de vergetelheid geraakt na IOS 4.0.1, vanaf dat moment werkte de website niet meer.

Nu @comex de site een update heeft gegeven, is internet meteen overspoeld met geruchten. De teaser op de site is erg cryptisch maar verwijst mogelijk naar een PDF exploit. Gezien het feit dat alle andere iDevices al van een jailbreak voorzien zijn, mogen we er vanuit gaan dat @comex met deze teaser doelt op een jailbreak voor de iPad 2. De jailbreak zal dan, naar alle waarschijnlijkheid, ook uit te voeren zijn d.m.v een simpele slide.

De teaser:

Vooralsnog is niets zeker. We verwachten in de komende dagen/weken meer te kunnen melden over een mogelijke jailbreak voor de iPad 2.

0 Reactie(s) op: Jailbreak iPad 2 binnenkort mogelijk?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.