iTunes 10.1 met AirPlay beschikbaar

Door: Wouter Hoeffnagel | 15 november 2010 12:01

Mac

Apple heeft iTunes 10.1 beschikbaar gesteld voor zowel Windows- als Mac-gebruikers. De nieuwe versie is vereist om binnenkort je iOS-apparaat te kunnen updaten naar iOS 4.2, de nieuwe versie van iOS die binnen enkele weken beschikbaar moet zijn.

De nieuwe versie van iTunes beschikt over de mogelijk om AirPlay te gebruiken. AirPlay is een technologie die het mogelijk maakt video's draadloos te streamen naar de Apple TV. Hierdoor kunnen de video's worden bekeken op een televisie. Ook bevat de update verbeteringen die de stabiliteit en prestaties van iTunes moeten verbeteren. AirPrint is helaas verdwenen uit iTunes 10.1.

Ontwikkelaar MuscleNerd, lid van het iPhone Dev Team, heeft inmiddels laten weten dat gebruikers van gejailbreakte iOS-apparaten veilig iTunes 10.1 voor de Mac kunnen downloaden. Hoe het staat met de Windows-versie van de nieuwe iTunes is niet bekend. Hou het Twitter-account van MuslceNerd of het iPhone Dev Team in de gaten om zeker te weten dat je ook op Windows iTunes 10.1 veilig kunt downloaden in combinatie met een iOS-apparaat met jailbreak.

0 Reactie(s) op: iTunes 10.1 met AirPlay beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.