Is dit de budget iPhone van Apple?

Door: Elmar Rekers | 03 juli 2013 11:17

Mac

Hoewel Apple er nog met geen woord over heeft gerept, lijkt de sterke stroom geruchten er toch echt op te wijzen dat er een goedkope iPhone in aantocht is. Er zijn nu enkele conceptafbeeldingen van deze budget-iPhone opgedoken, die mogelijk een indruk geven van wat ons te wachten staat.

Website MacRumors heeft een ontwerpbureau ingeschakeld om – op basis van alle geruchten – enkele conceptafbeeldingen van de nieuwe iPhone te maken. Net als op de onlangs uitgelekte foto’s, is de iPhone volgens MacRumors straks in verschillende kleuren beschikbaar. De volumeknoppen op het conceptontwerp zijn niet rond, maar langwerpig van vorm.

De felle kleuren van de behuizing komen overeen met eerder uitgelekte foto’s.

De behuizing van het toestel zal volledig uit plastic bestaan en het scherm is (net als op de iPhone 5) 4 inch groot. De behuizing is in de kleuren wit, geel, rood en groen gespoten, waarbij de voorkant van het toestel gewoon wit is. Vermoedelijk zal het toestel iets dikker (8,5 millimeter) worden dan de iPhone 5 (7,6 millimeter), wat volgens MacRumors te wijten is aan het gebruikte materiaal.

Of de ontwerpers het bij het rechte eind hebben, zal later dit jaar duidelijk worden. Verwacht wordt dat Apple naast de iPhone 5S namelijk ook direct de budget-iPhone op de markt zal brengen.

Qua design heeft de budget-iPhone veel weg van de huidige iPhone 5.

0 Reactie(s) op: Is dit de budget iPhone van Apple?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.