iPhone kopen - webwinkels, providers en prijzen

Door: Wouter Hoeffnagel | 29 november 2010 14:00

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4

De iPhone 4 werd eind juli in Nederland gelanceerd. De iPhone 4 werd in eerste instantie alleen geleverd door de provider T-Mobile. Het exclusiviteitcontract tussen Apple en T-Mobile is echter afgelopen, waardoor nu ook andere providers de toestellen moeten leveren. Daarnaast zijn er meerdere varianten van de iPhone leverbaar en kan het apparaat ook los worden aangeschaft. In dit artikel vind je een overzicht. Dit artikel wordt continue geüpdatet om een actueel overzicht te geven. Hou dit artikel dus in de gaten voor de laatste prijzen en mogelijkheden!

Op zoek naar informatie over de iPhone 5? Kijk dan hier!

Dit artikel is op 20 januari 2011 geüpdatet met de laatste tarieven van de verschillende providers.

In dit artikel richten we ons alleen op de iPhone 3GS 8GB, iPhone 4 16GB en 32GB. De iPhone 3GS is ook in 16GB- en 32GB-variant beschikbaar, maar deze versie verdwijnt langzaam uit alle winkels en is op den duur niet meer verkrijgbaar. Veel providers geven af en toe korting op de maandelijkse kosten van een abonnement. Deze kortingen zijn in dit artikel niet opgenomen, aangezien deze met grote regelmaat veranderen.

Zoek je informatie over de iPhone 4? Dan kun je op deze en de tweede pagina terecht. Informatie over de iPhone 3GS kun je op pagina drie en vier vinden. Op pagina vijf vind je informatie over de voorwaarden waarmee de verschillende providers zich onderscheiden en op pagina zes informatie over het aanschaffen van een los toestel.

iPhone 4

Doordat de iPhone sinds enige tijd ook door andere providers dan T-Mobile mag worden verkocht is er veel keuze. Momenteel bieden T-Mobile, Vodafone, KPN, Hi, Telfort en MTV Mobile de iPhone in combinatie met een abonnement aan in Nederland. Hieronder vind je per provider een tabel waarin zowel de maandelijkse kosten, kosten van het toestel en het datalimiet worden weergegeven.

iPhone 4-abonnementen met T-Mobile

iPhone 4-abonnementen met KPN

iPhone 4-abonnementen met Vodafone

iPhone 4-abonnementen met Telfort

iPhone 4-abonnementen met Hi

iPhone 4-abonnementen met MTV Mobile

0 Reactie(s) op: iPhone kopen - webwinkels, providers en prijzen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.