iPhone & iPad: Weer even tijd voor papa en mama

Door: Robin Smit | 08 februari 2013 16:10

iPad

Kindertelevisie laat in veel huishoudens de rust in huis weer een beetje terug keren en geeft ouders de tijd om even aandacht te schenken aan andere dingen dan hun kroost. Maar wat doe je als er even geen kinderprogramma's op televisies zijn als je ze nodig hebt? Juist, dan geef je je kinderen gewoon even jouw iPhone of iPad.

Met de RTL Telekids app kunnen kinderen namelijk eenvoudig de meest uiteenlopende kinderprogramma's van gelijknamige zender bekijken. In totaal biedt de app uitzendingen van 31 verschillende programma's, waaronder Biba Boerderij, Ernst en Bobbie, Fabeltjeskrant en Sprookjesboom. Met de app kunnen uitzendingen tot ongeveer een week oud worden bekeken.

De navigatie in RTL Telekids is eenvoudig en hiermee ook te begrijpen voor de kleinste app-gebruikers onder ons. Helaas wilde bij het testen van de app niet alle afbeeldingen van de verschillend programma's laden, wat het toch weer nodig maakt om op de geschreven titel af te gaan. Ook was de beeldkwaliteit van de programma's niet erg overtuigend. Het is echter de vraag of dit zal worden opgemerkt door de doelgroep.

Kortom

RTL Telekids is de app van de gelijknamige televisiezender. De app geeft kinderen de mogelijkheid om uitzendingen van zo'n 31 verschillende kinderprogramma's te bekijken. De app werkt goed en heeft een eenvoudige navigatie. Helaas wilde bij de voorvertoning van de programma's niet alle afbeeldingen laden.

Beoordeling: 7/10

Download RTL Telekids in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Weer even tijd voor papa en mama

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.