iPhone & iPad: Shoppen vanaf je telefoon

Door: Robin Smit | 07 februari 2013 16:04

iPad

Of je nu een groot of klein budget hebt, houdt van anoniem of expressief, de kans dat je kleding van H&M in je kast hebt liggen is erg groot. Helaas was er van deze modeketen nog geen goede app waarmee je je aankopen kunt doen.Vanaf nu is deze er gelukkig wel.

H&M heeft namelijk een volledig nieuwe app gelanceerd die, ten opzichte van de vorige versie, voornamelijk weet te onderscheiden door de mogelijkheid om nu ook producten aan te schaffen vanaf je iPhone. Daarnaast is het nu ook mogelijk om je bestelstatus in te zien en op een betere manier de laatste trends te bekijken.

De ingebouwde shop in de H&M app werkt erg fijn door een overzichtelijke indeling per categorie. Verder is het mogelijk om kleding bijvoorbeeld op kleur te sorteren, waardoor je altijd iets kunt vinden dat bij jouw wensen aansluit. Het verdere bestelproces in de app is kinderlijk eenvoudig en een voorbeeld voor veel andere online winkels. Zo is het mogelijk om binnen enkele seconden een bestelling te plaatsen.

Kortom

De vernieuwde H&M app biedt je nu de mogelijkheid om direct producten te bestellen bij de modeketen. De ingebouwde shop is erg overzichtelijk en een voorbeeld voor veel andere webwinkels.

Beoordeling: 8/10

Download H&M in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Shoppen vanaf je telefoon

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.