iPhone & iPad: Platen draaien voor iedereen

Door: Robin Smit | 28 januari 2013 13:30

iPad

We zien tegenwoordig steeds meer apps langs komen waarmee het mogelijk is om muziek te mixen op je iPhone of iPad. Wat de meeste van deze apps overeen komen is dat de mogelijkheden ervan steeds uitgebreider worden. Uiteraard is dit een goed ding voor ervaren DJ's, maar waar moet je zijn als je als beginner ook muziek wil mixen? Bij CrossDJ natuurlijk!

CrossDJ is een app waarmee je aan de hand van twee verschillende deck's virtuele plaatjes kunt mixen. De plaatjes kunnen alle nummers zijn die je hebt opgeslagen op je iPhone of iPad. Alhoewel dit geen nieuw concept is, weet CrossDJ op een positieve manier boven vergelijkbare apps uit te springen. De interface van de app is namelijk eenvoudig en overzichtelijk vormgegeven. Toch zijn de belangrijkste functies van een volwaardige draaitafel gewoon aanwezig. Hier komt nog eens bij dat de iPhone versie van de app tot op bepaalde hoogte gratis is te gebruiken. Zo wordt het wel heel leuk om zelf je eigen platen te mixen!

Kortom

CrossDJ is een leuke DJ app waarmee je zelf de nummers op je iPhone of iPad kunt mixen. De app weet zich te onderscheiden door de relatief eenvoudige interface. Hiermee is CrossDJ voornamelijk voor de beginnende DJ een echte aanrader!

Beoordeling: 8/10

Download CrossDJ in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Platen draaien voor iedereen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.