iPhone & iPad: Opvallen op Facebook en Twitter

Door: Robin Smit | 12 januari 2013 12:47

iPad

Wanneer je een update plaatst op Facebook of Twitter kan je er natuurlijk voor kiezen om dit met een gewone tekst te doen. Soms is het alleen net even wat leuker om iets meer op te vallen tussen alle berichten van anderen. Met Whims is dit geen enkel probleem.

Whims is een app waarmee je gewone teksten kan omzetten naar mooie en opvallende kunstwerken. Dit doe je door eerst een tekst op te geven in de app die je vervolgens kunt invoegen in een van de veel verschillende sjablonen. Deze sjablonen geven je tekst onder andere opvallende lettertypes en kleuren mee. Ben je niet helemaal tevreden over het eindresultaat? Alle sjablonen in de app zijn volledig naar jouw wensen aan te passen.

Voltooide statusupdates kun je direct uploaden naar Facebook of Twitter als afbeelding. Wil je een tekst liever opslaan of naar een contactpersoon mailen dan kan dit ook. Eventueel is het ook mogelijk de app zelf als sociaal netwerk te gebruiken voor jouw gecreëerde 'Whims'. Wat hier de toegevoegde waarde van is, is echter niet helemaal duidelijk.

Kortom

Whims is een leuke app waarmee je statusupdates voor Facebook en Twitter op een mooie manier kan vormgeven. De app biedt veel verschillende sjablonen die bovendien naar eigen wens zijn aan te passen. Hiermee is Whims een echte aanrader voor iedereen die wil opvallen op Facebook of Twitter.

Beoordeling: 7/10

Download Whims in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Opvallen op Facebook en Twitter

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.