iPhone & iPad: Ontsnap jij opnieuw uit de tempel?

Door: Robin Smit | 03 februari 2013 11:43

iPad

Het is al weer even geleden dat we kennis mochten maken met Temple Run voor de iPhone en iPad. In deze game is het de bedoeling om uit handen te blijven van jouw achtervolgers in een spannende ontsnapping uit een tempel. NU wordt dit voortgezet met de nieuwe editie van de game; Temple Run 2.

Ook in Temple Run 2 is het de bedoeling om uit handen te blijven van jouw achtervolgers. Dit doe je door foutloos een parcours met hindernissen af te leggen. Hierbij zul je moeten springen, glijden en scherpe bochten moeten maken. Dit doe je door verschillende bewegingen te maken over het scherm van je iPhone of iPad. Ook kan je onderweg munten verzamelen voor upgrades door jouw iPhone of iPad te kantelen. Dit alles zal voor spelers van de eerste Temple Run als bekende koek klinken. Helaas is dit in Temple Run 2 iets te veel het geval. De echte vernieuwing mist, waardoor je snel het gevoel hebt dat je de game al eerder hebt gespeeld.

Gelukkig zijn er ook gebieden waarop de game weet te vernieuwen. Zo is Temple Run 2 een stuk mooier vormgegeven dan zijn voorganger en ook zijn er meer mogelijkheden om jouw personage te verbeteren. Of dit voldoende is om de game weer net zo populair te maken als zijn voorganger blijft echter de vraag.

Kortom

Temple Run 2 is het vervolg op de populaire iPhone en iPad game Temple Run. In deze game is het de bedoeling uit een tempel te vluchten en hierbij verschillende obstakels te ontwijken. Helaas weet de game naast een behoorlijke grafische verbetering niet veel te vernieuwen.

Beoordeling: 6/10

Download Temple Run 2 in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Ontsnap jij opnieuw uit de tempel?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.