iPhone & iPad: Nooit meer iets vergeten in de koffer

Door: Robin Smit | 10 februari 2013 19:17

iPad

Vakantie, hoe geweldig is dat? Toch zitten er ook nadelen aan het verlaten van je vertrouwde stulpje. Het komt je vast wel bekend voor om uren voor je kast te staan in een poging te beslissen wat er dit keer weer in je koffer mee mag. Vervolgens kom je er op je vakantielocatie achter dat je toch weer iets vergeten bent. Met Stow is dit probleem verleden tijd.

Stow is een app waarmee het mogelijk is om digitale checklists te maken voor je vakantie. Erg handig aan Stow is dat er in de app al verschillende checklists zijn gemaakt voor verschillende soorten vakanties. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je voor een strandvakantie of zakenreis wil pakken en de app zal vervolgens jouw checklist hierop aanpassen. Verder houdt de app ook rekening met het aantal dagen dat je weg bent en het aantal personen waarvoor je moet pakken. Ook is het mogelijk de standaard checklists volledig naar je eigen wensen aan te passen.

De app biedt je verder de mogelijkheid om checklists te delen of te printen. Met al deze functionaliteit is Stow naar onze mening een van de beste manieren om een checklist te maken voor jouw vakantie. Het enige dat we nog missen is een versie voor de iPad.

Kortom

Stow is een handige app waarmee het mogelijk is om checklists te maken voor jouw vakantie. Een groot voordeel aan de app zijn de vooraf gemaakt checklists voor specifieke reizen. Hierdoor zul je nooit meer iets vergeten.

Beoordeling: 9/10

Download Stow in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Nooit meer iets vergeten in de koffer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.