iPhone & iPad: Jouw mooiste foto's vereeuwigd

Door: Robin Smit | 06 januari 2013 18:12

iPad

De mogelijkheid om je favoriete vakantiefoto's in een echt album te verwerken is er al even. Tot nu toe was het echter zo dat je hiervoor aan de slag moest gaan met tijdrovende programma's op je computer. Webprint Fotoalbum maakt hier verandering in.

Webprint Fotoalbum is een app waarmee je in een handomdraai een fotoalbum op je iPhone of iPad kunt maken, dat je vervolgens echt kan laten afdrukken. Hierbij kan je kiezen uit twee verschillende formaten en een matte of hoogglans afwerking.

Het maken van een fotoalbum met behulp van de app is erg eenvoudig. Het enige dat je hiervoor moet doen is de foto's selecteren die je graag wil laten afdrukken. De app plaats deze vervolgens in het album. Helaas is er weinig mogelijk wat betreft het aanpassen van het album. Zo kan je alleen de volgorde van foto's wijzigen of ze een kwartslag draaien. Wanneer je meer wil aanpassen zul je je moeten wenden tot je computer.

De afdrukkwaliteit van de albums is over het algemeen erg goed te noemen. Foto's zijn scherp en kleurrijk. Ook het gebruikte papier is boven verwachting stevig, waardoor je albums een behoorlijke tijd mee kunnen gaan. Het album was bovendien binnen twee dagen na bestelling bezorgd.

Kortom

Webprint Fotoalbum is een handige app waarmee je fotoalbums kunt maken en bestellen. Het samenstellen van de albums is eenvoudig, maar de app mist helaas de nodige aanpas mogelijkheden. De geleverde albums zijn stevig en de foto's zijn mooi afgedrukt.

Beoordeling: 7/10

Download Webprint Fotoalbum in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Jouw mooiste foto's vereeuwigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.