iPhone & iPad: Jouw foto, zoals jij hem wil hebben

Door: Robin Smit | 06 december 2012 15:49

iPad

Hoe wil jij jouw foto's aan je vrienden laten zien? Ga je voor een klassieke vintage look of kies jij toch liever voor stijlvol zwart-wit? De keuze is volledig aan jou, want met PicsPlay Pro zijn de mogelijkheden nagenoeg oneindig.

PicsPlay Pro kan het beste worden gezien als een app die zich positioneert tussen eenvoudige fotobewerkers zoals Instagram en uitgebreide apps zoals Photoshop. De app geeft je namelijk de mogelijkheid om je foto's op veel verschillende manieren te bewerken, maar weet hierbij in de basis eenvoudig en goed begrijpbaar te blijven.

De bewerkingsmogelijkheden in PicsPlay Pro variëren van filters tot opdrukken. In de app is het echter ook mogelijk om verzadiging, witbalans en contrast van foto's volledig naar eigen wens aan te passen. Doordat deze afzonderlijke onderdelen ook nog eens zeer uitgebreid zijn uitgewerkt, zijn de bewerkingsmogelijkheden nagenoeg oneindig. Dit zorgt ervoor dat elke foto uniek kan worden gemaakt.

Helaas stopt de functionaliteit van PicsPlay Pro wel bij het bewerken van een foto. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk in foto's te knippen of foto's samen te voegen. Gezien de uitgebreidheid van de rest van de app zou dit een welkome toevoeging zijn.

Kortom

PicsPlay Pro is een bijzonder uitgebreide app om foto's mee te bewerken. De app biedt bijzonder veel filters, opdrukken en aanpassingsmogelijkheden. Hierdoor is elke foto weer uniek te maken. De app is echter zo uitgebreid dat het ontbreken van de mogelijkheid om ook te knippen in foto's duidelijk aanwezig is.

Beoordeling: 8/10

Download PicsPlay Pro in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Jouw foto, zoals jij hem wil hebben

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.