iPhone & iPad: Jouw adresboek altijd up-to-date

Door: Robin Smit | 17 december 2012 13:51

iPad

Wellicht komt het je bekend voor. Je zorgt altijd dat je netjes alle gegevens van de contactpersonen in je telefoon hebt geordend, maar regelmatig gaat het toch ergens mis. Iemand heeft bijvoorbeeld een nieuw nummer of blijkt ineens bij een ander bedrijf te werken. Met Addappt zal je niet zo snel meer incorrecte contactgegevens hebben.

Addappt is een app die het beste kan worden gezien als een sociaal netwerk dat zich puur richt op de contactgegevens van personen. De app laat je namelijk een persoonlijk visitekaartje aanmaken dat je altijd kunt veranderen. Wanneer je dit doet, zullen de veranderingen die je hebt gemaakt direct in het adresboek van andere gebruikers van Addappt te zien zijn. Hierbij is er gelukkig rekening gehouden met het feit dat niet iedereen zomaar jouw gegevens kan opvragen. Hier zul je eerst toestemming voor moeten geven.

Een van de grootste voordelen van Addappt is dat de app naadloos integreert met de contacten die je reeds op je telefoon hebt staan. Zo is het dus niet nodig om twee verschillende adresboeken bij te houden. Dit maakt Addappt een absolute aanrader voor iedereen die een hoop tijd wil besparen met het bijhouden van zijn adresboek. Op het moment zul je helaas nog wel even een uitnodiging moeten aanvragen voor de app.

Kortom

Addappt is een handig adresboek dat automatisch gegevens synchroniseert wanneer gebruikers wijzigingen aanbrengen in hun eigen contactgegevens. Een groot voordeel is dat de app naadloos integreert met je standaard adresboek.

Beoordeling: 9/10

Download Addappt in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Jouw adresboek altijd up-to-date

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.