iPhone & iPad: Heerlijke recepten in overvloed

Door: Robin Smit | 08 december 2012 15:57

iPad

Een echte lekkerbek is altijd op zoek naar het beste eten. Wat zijn de lekkerste recepten en waar vind je het beste restaurant in de omgeving? Met de app Smulweb Pro heb je zo een antwoord op deze vragen.

Smulweb Pro is een app die volledig draait rondom lekker eten. De app combineert een gigantische verzameling recepten met een database voor restaurants in de buurt en handige instructievideo's voor bij het koken. De recepten in de app zijn overzichtelijk verdeeld in categorieën. Dit is maar goed ook, want het aanbod van recepten in Smulweb Pro is overweldigend. Om elke dag te helpen bij je keuze, wordt er ook een recept van de dag weergegeven. De recepten zelf zijn over het algemeen niet zo professioneel beschreven en geïllustreerd als we bij andere apps hebben gezien, maar over het algemeen scoren deze een ruime voldoende. Wanneer je een lekker recept hebt gevonden, kun je de ingrediënten hiervoor direct op je digitale boodschappenlijstje plaatsen.

Smulweb biedt verder informatie over restaurants. Deze extra functie is handig, maar lang niet zo goed uitgewerkt als in andere apps. Wel erg leuk zijn de video's die je op een eenvoudige en duidelijke manier laten zien hoe je de lekkerste maaltijden op tafel kunt zetten.

Kortom

Smulweb Pro is een app met een gigantisch aanbod aan heerlijke recepten. De recepten zijn over het algemeen duidelijk en compleet. Verder biedt de app onder andere video's en een overzicht van alle restaurants bij jou in de buurt.

Beoordeling: 8/10

Download Smulweb Pro in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Heerlijke recepten in overvloed

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.