iPhone & iPad: Habbo voor onderweg

Door: Robin Smit | 03 januari 2013 12:01

iPad

Waar tegenwoordig bijna iedereen actief is op Facebook of Twitter, bezochten, voornamelijk jongeren, enkele jaren geleden massaal het Habbo Hotel. Wie dacht dat dit virtuele vakantieoord al lang vergeten was heeft het mis. Vanaf nu zijn de Habbo's namelijk ook op de iPhone te vinden.

Dit wordt gedaan met de app Pocket Habbo. met deze app is het mogelijk om in te loggen op jouw Habbo account en kun je jouw vrienden uit het hotel spreken. Dit is direct de belangrijkste functionaliteit van de app, want het is niet mogelijk om een bezoekje te brengen aan jouw hotelkamer of meubels uit te wisselen met andere gebruikers. Hiermee heeft de app bijzonder veel weg van een chat-app zoals WhatsApp of Facebook Messenger.

Ondanks dat Pocket Habbo het met deze beperkte functionaliteit moet doen, zit de mogelijkheid om te chatten prima in elkaar. Hiermee is de app voor vaste gebruikers van het Habbo Hotel een prima oplossing om je Habbo overal mee naartoe te nemen.

Kortom

Pocket Habbo brengt de chat functionaliteit van het Habbo Hotel naar de iPhone. Door in te loggen met je account heb je direct toegang tot al jouw vrienden. Helaas is het niet mogelijk om ook een bezoekje te brengen aan de hotelkamer van jezelf of je vrienden.

Beoordeling: 6/10

Download Pocket Habbo in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Habbo voor onderweg

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.