iPhone & iPad: Gebrekkig boodschappenlijstje

Door: Robin Smit | 04 december 2012 14:34

iPad

We gebruiken ze allemaal en kunnen waarschijnlijk moeilijk zonder. Natuurlijk hebben we het hier over boodschappenlijstjes. Gelukkig zijn er veel verschillende apps die het mogelijk maken om in een handomdraai een digitaal boodschappenlijstje te maken. Club Geluk's Boodschappenlijst is een van deze apps.

In Club Geluk's Boodschappenlijst maak je een boodschappenlijstje door simpelweg producten in te vullen die je moet kopen. Wanneer je in de winkel bent kun je deze producten vervolgens wegstrepen door ze te selecteren. Ondanks dat deze methode op het eerste oog prettig lijkt te werken, voelt de app verouderd en onhandig aan. Veel vergelijkbare apps weten op dit gebied beter te overtuigen. Volgens hetzelfde systeem kan er in de app ook een lijstje worden bijgehouden met persoonlijke taken.

Als toevoeging biedt Club Geluk's Boodschappenlijst leuke en handige tips voor tijdens het winkelen. Hiermee laat de app je nadenken over de manier waarop je boodschappen doet. Wanneer je al je boodschappen hebt gehaald wordt er tevens een leuke afbeelding als 'beloning' weergegeven. Naar onze mening zijn deze extra's lang niet genoeg om van Club Geluk's Boodschappenlijst een overtuigend digitaal boodschappenlijstje te maken.

Kortom

Club Geluk's Booschappenlijst is een app waarmee je digitaal je eigen boodschappenlijstje of taken kunt bijhouden. Helaas voelt de app erg verouderd en onhandig aan. Helaas weten de handige tips dit gebrek niet te compenseren.

Beoordeling: 5/10

Download Club Geluk's Boodschappenlijst in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Gebrekkig boodschappenlijstje

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.