iPhone & iPad: De vaste prik voor betrouwbaar nieuws nu ook op de iPhone

Door: Robin Smit | 04 februari 2013 14:47

iPad

De wereld om ons heen is al serieus genoeg. Wanneer het op het nieuws aankomt brengt de redactie van De Speld hier verandering in. Volgens de website zelf zijn de artikelen die geplaatst worden persiflerend, satirisch of parodiërend van aard. Vanaf nu dus ook op de iPhone.

De app van De Speld heeft, net als de meeste nieuws-apps, een handige indeling per categorie op het beginscherm. Artikelen zijn verder te sorteren op publicatietijdstip of meest gelezen. Ook is het mogelijk om in de speciale sectie video's te bekijken die zijn gepubliceerd.

Wat direct opvalt bij het openen van De Speld is dat de app lang niet zo flitsend is als de apps van bijvoorbeeld de NOS of NU.nl. Dit hoeft niet direct een nadeel te zijn, maar we moeten toch wel zeggen dat de app verouderd aanvoelt. Het scherm van je iPhone lijkt namelijk erg vol en rommelig. Dit is erg jammer, aangezien De Speld verder een prima app is met voldoende functionaliteit om de website op een goede manier te vervangen.

Kortom

De Speld is de app van de gelijknamige website waarop nieuws vanuit een originele hoek wordt bekeken. In de app worden artikelen per categorie getoond en het is ook mogelijk de meest gelezen artikelen of video's te bekijken. Helaas voelt de app wat verouderd en rommelig aan.

Beoordeling: 6/10

Download De Speld in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: De vaste prik voor betrouwbaar nieuws nu ook op de iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.