iPhone & iPad: De origineelste achtergrond

Door: Robin Smit | 05 februari 2013 12:52

iPad

Net als bij de muren in je huis kan het nooit kwaad om zo nu en dan eens een frisse nieuwe achtergrond in te stellen op het beginscherm van jouw iPhone of iPad. Wil je er zeker van zijn dat jij dit keer een echt unieke achtergrond hebt die je nergens anders zal vinden? Dan is Deko echt iets voor jou!

Deko is een leuke app waarmee het mogelijk is om zelf abstracte achtergronden voor jouw iPhone of iPad te maken. Tenminste, echt helemaal zelf doe je dit niet, want jij hoeft alleen maar te laten weten wat je vindt van de achtergronden die Deko je voorschotelt. Zo kun je elke achtergrond een waardering geven tussen de één en vijf door over het scherm te vegen. Bij een vijf zul je een volledig nieuw ontwerp te zien krijgen, terwijl een één het huidige ontwerp een klein beetje aan zal passen. Dit doe je net zo lang totdat jij de voor jou perfecte achtergrond hebt gevonden.

Hiermee is Deko een leuke en vooral eenvoudige manier om originele achtergronden te maken. We moeten je wel even melden dat je met de gratis versie alleen lage resolutie afbeeldingen kunt opslaan. Voor de beste kwaliteit zul je in de app eenmalig € 1,79 moeten betalen.

Kortom

Deko is een leuke en eenvoudige manier om zelf achtergronden voor jouw iPhone of iPad te maken. Door suggesties van de app een waardering te geven kun je kleine of juist grote wijzigingen aanbrengen in het ontwerp van de achtergrond. Hiermee weet je zeker dat jouw achtergrond uniek is.

Beoordeling: 7/10

Download Deko in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: De origineelste achtergrond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.