iPhone & iPad: De leukste manier om locaties te zoeken

Door: Robin Smit | 15 januari 2013 14:25

iPad

Ondanks dat de mogelijkheden van Augmented Reality bijna oneindig zijn, lijkt het wel eens alsof deze manieren van het combineren van de digitale en analoge wereld niet erg wil aanslaan. Dit geldt echter waarschijnlijk alleen voor mensen die niet bekend zijn met Localscope.

Localscope is een app waarmee je aan de hand van Augmented Reality de wereld om je heen kunt ontdekken. Niet alleen wanneer je specifiek op zoek bent naar een bepaalde locatie, maar ook om nieuwe locaties te ontdekken, biedt de app hulp. Het unieke hieraan is dat de app zowel vaste locaties als gegevens van Social Media combineert. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar video's die zijn gemaakt bij cafe's en vervolgens op Youtube zijn geplaatst. De app ondersteunt veel verschillende vormen van social media en andere websites zoals Wikipedia. Wie van al deze mogelijkheden gebruik wil maken zal echter wel een abonnement moeten afsluiten bij de app.

Het zoeken van van plaatsen met behulp van Augmented Reality werkt in de app over het algemeen erg goed. Wanneer er veel verschillende locaties in de buurt zijn, wil het echter wel eens lastig zijn om precies de juiste locatie in beeld te krijgen. Dit doet verder niet af aan een geweldige ervaring in het zoeken van locaties.

Kortom

Localscope is een app waarmee je met behulp van Augmented Reality locaties kunt opzoeken. Uniek aan Localscope is dat zowel vaste locaties als informatie van Social Media kan worden gevonden met de app. Hiermee is de app een geweldige manier om op zoek te gaan naar locaties en informatie bij jou in de buurt.

Beoordeling: 7/10

Download Localscope in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: De leukste manier om locaties te zoeken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.